Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Εν Θερμώ...

Έχω μάθει στη ζωή μου σε σοβαρά ζητήματα να μη λειτουργώ εν θερμώ. Ίσως να είναι καλύτερα να περιμένεις να πέσει η σκόνη. Λόγω ενός τεχνικού προβλήματος του παρόχου μου, μόλις τώρα έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο και διάβασα τα νέα.
Θα ακολουθήσει ανάρτηση για το θέμα μόλις πέσει η σκόνη. Δύο πράγματα  μόνο θα πω:



 1.Είναι δυνατόν κύριε Λαφαζάνη, να μη θέλετε την επένδυση λόγω περιβαλλοντικών επιπτώσεων και να αντιδράτε ανακαλώντας πολεοδομικές άδειες; Ποιον κοροϊδεύετε; Οι τρικλοποδιές είναι σοβαρή πολιτική;
2. Είναι δυνατόν κύριε Τσιρώνη, ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι κόμμα εξουσίας τα δύο τελευταία χρόνια, και να μας λέτε ότι τώρα εξετάζετε τα πολεοδομικά θέματα και δεν έχετε φτάσει στα περιβαλλοντικά; Την ΜΠΕ δεν ξέρατε που να τη βρείτε, να τη διαβάσετε όσο ήσασταν αντιπολίτευση και να είστε έτοιμοι;

Μάλλον δεν ήσασταν έτοιμοι να κυβερνήσετε. Το κακό είναι ότι την πληρώνει ο Λαός. Όπως πάντα...

Υ.Γ.: Για να σας βοηθήσω οι μελέτες είναι εδώ και εδώ. Καλή Ανάγνωση. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου αρθρογράφε..
Θα σου απαντήσω στους προβληματισμούς σου.
1) είναι δυνατόν να άφηνε η αντιτρομοκρατική τον ξηρό έξω από την φυλακή, μόνο και μόνο για να έχει δουλειά η αντιτρομοκρατική???
2) Κόμμα εξουσίας φίλε μου είναι εδώ και ένα μήνα.
Μέχρι πριν ένα μήνα ήταν αντιπολίτευση.
Μην ξεχνάς ότι μαθημένος δεν γεννήθηκε κανένας.
Η εμπειρία αποκτάτε στην πράξη. Πως βγάζεις ένα τέτοιο αυθαίρετο συμπέρασμα ότι δεν ήταν άξιοι να κυβερνήσουν, όταν μόλις χθες έκλεισαν έναν μήνα σαν κυβέρνηση?
Σε θεωρώ μυαλωμένο άνθρωπο μην βγάζεις τόσο επιπόλαια συμπεράσματα!!!
Αυτά είναι συμπεράσματα εν θερμώ….

ΑΣΤΕΡΙΞ

Unknown είπε...

1) Τι σχέση έχει τώρα ο Ξηρός, με την ανάκληση πολεοδομικών αδειών, για επανέλεγχο δε μπορώ να καταλάβω. Το βρίσκω εντελώς ατυχές. Οι πολεοδομικές άδειες, ελέγχονται μόνο για όχληση και για επίδειξη εξουσίας.
2) Κόμμα εξουσίας, είναι το κόμμα που έχει τη δυναμική να διεκδικεί την εξουσία. Τέτοιο κόμμα είναι τουλάχιστον από το 2012. Ως αντιπολίτευση, όφειλε να είχε είδη εξετάσει το θέμα. Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή κατανάλωση.